Delodajalci, veste kako pravilno poskrbeti za svoje zaposlene?

Pomembnost zdravega načina življenja in zadovoljstva zaposlenih se zaveda vedno več podjetij, ki v ta namen investira v skupinske vadbe in aktivnosti za svoje zaposlene.

Zavedajo se prednosti zdravih zaposlenih, ki živijo aktivno, na delo pridejo spočiti, motivirani in pripravljeni za delo. Takšni ljudje tudi redkeje zbolevajo, saj imajo dober imunski sistem, zmanjšuje se bolniška odsotnost z dela zaradi bolečin v hrbtenici, itd.



Skrb za zaposlene zajema tudi skrb za njihovo zdravje, dobro počutje.

Del tega lahko dosežemo s kontrolirano, redno, predvsem pa pravilno telesno aktivnostjo. Vsako delovno mesto ima svoje posebnosti in lahko pogosto prihaja do različnih preobremenitev hrbtenice. Sedeč način dela je za sklepe še bolj neugoden kot stoječ.

Kakšne koristi imajo aktivnosti PROMOCIJE ZDRAVJA?

  • Izboljša se počutje zaposlenih
  • Poveča se njihova produktivnost in motivacija za delo
  • Izboljšajo se socialne vezi 
  • Zmanjšajo se težave zaradi vratne in ledvene hrbtenice
  • Zmanjša se stres
  • Poveča se motivacija
  • Zmanjša se absentizem in fluktuacija


Kaj vam ponujamo?

DELAVNICE

V našem centru organiziramo delavnice na temo promocije zdravega življenjskega sloga, kjer zaposlene seznanimo z najnovejšimi gibalnimi smernicami, jim predstavimo pomembnost zdrave, predvsem pa pravilne in uravnotežene prehrane ter z njimi praktično raztegnemo vse zakrčene mišice, ki so posledica sedečega načina življenja.

Podjetja se po večini odločajo za delavnico na temo preventive bolečin v hrbtenici, ki zaposlene izobrazi o vseh preventivnih ukrepih, da se bolečine ne bi pojavile ter jim praktično prikaže varne krepilne in raztezne vaje, ki jih lahko izvajajo tako doma kot med delovnim časom.

Zelo popularna je delavnica Aktivni odmor med delovnim časom, ki traja približno eno uro. Tam udeležencem pojasnimo pomen aktivnih odmorov in kako jih naj umestijo med delovni proces ter z njimi praktično izvedemo en aktivni odmor, ki vsebuje vaje, ki so prilagojene glede na njihovo delovno mesto.

VADBE

VADBE V CENTRU KINESIS

Veliko podjetij se odloči za subvencionirano vadbo v našem centru.

VADBE NA SEDEŽU PODJETJA

Vadbe, prilagojene za delovno mesto, ki ga izvajajo vaši zaposleni se lahko izvajajo pred, med ali po delovnem času.


Ker se zavedamo, da ima vsako podjetje svojo dinamiko in svoje specifike, nam za pripravo konkretne ponudbe pišite na info@center-kinesis.si ali nas pokličite na  051 260 464.